Servicerepresentant til Biovac

Servicerepresentant for Biovac avløpsrenseanlegg

Biovac Environmental Technology AS er landets ledende leverandør av private avløpsløsninger. Nå søker vi etter servicetekniker for vår portefølje i Listerregionen (Farsund, Flekkefjord, Hægebostad, Kvinesdal, Lyngdal og Sirdal). Ny servicetekniker bør være bosatt i Listerregionen.

Biovac er på utkikk etter en driftig person med bakgrunnskunnskap innen rensing av avløpsvann, elektro, rørlegging e.l, men dette er ikke et krav. Rett person vil få nødvendig opplæring av erfaren servicetekniker som har ansvaret for denne regionen i dag. Du er selvstendig næringsdrivende og ser store utviklingsmuligheter i et stadig voksende marked-

Listerregionen består i dag av ca.180 Biovac avløpsrenseanlegg, og det er ventet god økning i antall anlegg i årene som kommer. Arbeidsmessig vil 180 anlegg tilsvare ca. 0,5 årsverk, og kan fint kombineres med salg av de samme løsningene i området. Salgsopplæring vil derfor også bli gitt.

Arbeidet innebærer serviceutførelse etter fastsatte intervaller, herunder kontakt med kunder og rapportering til kommuner gjennom Biovac sitt servicesystem. Som servicetekniker må du ha egen bil og verktøy. Spesialverktøy holdes av oss.

Det vil på sikt (1-3 år) være mulig å overta større deler av regionen med en dobling av antall anlegg, noe som medfører at dette vil bli en heltidsjobb.Kvalifikasjoner:

• Selvgående
• Løsningsorientert
• Opptatt av kundebehandling
• Strukturert
• Fordel med kjennskap til elektro, rørlegging eller andre håndverksyrker
• Førerkort klasse B
• Områdene kan overtas av ny tekniker i løpet av våren.

Stillingstittel:

Servicetekniker avløpsrenseanlegg

Frist:

Snarest

Ansettelsesform:

Selvstendig næringsdrivende

Kontaktperson:

Eskil Møllegaard, Prosjektdirektør
934 09 109


Biovac Environmental Technology AS leverer vann- og avløpsløsninger til kommuner, hytte og boligfelt. Selskapet omsetter for over 200 millioner i Norden, og prosjekterer, tegner, rehabiliterer og bygger alt i Norge. Med mer enn 14.000 leverte anlegg av ulik størrelse og mer enn 30.000 årlige servicebesøk har Biovac en unik kompetanse og erfaringsbase.