VÅRE LØSNINGER

Det er ikke alltid like enkelt å navigere seg gjennom alle mulige renseløsninger for å finne den riktige løsningen for akkurat deg og ditt prosjekt. Vi har derfor gjort det litt enklere ved å ta utgangspunkt i nettopp deg. Klikk på den snarveien som beskriver deg best, så skal vi hjelpe deg videre på veien.

For hus- og hytteeiere

Er du privatperson og har fått pålegg fra kommunen om å utbedre eksisterende avløp til hus eller hytte? Eller kanskje du skal etablere nytt avløp?

Uansett kan det være utfordrende å orientere seg blant alle krav og løsninger. Biovac har kompetansen, den lokale tilknytningen, og produktene du trenger for å komme i mål på en tilfredsstillende måte.

Vi tilbyr nå også gunstig finansiering ved kjøp av renseanlegg.

 

Les mer

For utbyggere og grunneiere

Planlegger og utvikler du hytte-/boligfelt? Eller er du en grunneier med planer om å utvikle eiendom for bolig og/eller næringsformål? Eller driver du anleggsvirksomhet, og trenger et midlertidig avløpsanlegg til f.eks. brakkerigg?

 

Les mer

For kommuner og konsulenter

Biovac har gjennom 40 år prosjektert og levert store avløpsrenseanlegg til private utbyggere, kommuner og industri. Alle våre renseanlegg bygger på bruk av aktivt slam i en SBR-prosess. Prosessen kan tilpasses de strengeste krav både med tanke på renseresultater av organisk materiale, fosfor og bakteriereduksjon.

 

Les mer