FOR HUS- OG HYTTEEIERE

For hus- og hytteeiere

Det ryddes nå opp i mange gamle avløp rundt om i det ganske land. Kravet til rensing av avløpsvann fra hus og hytter er blitt strengere. Mulighetene er mange, men kan du ikke koble deg til et offentlig avløpsnett, er ofte et privat renseanlegg løsningen.

Størrelse, og hvilken type avhenger bl.a. av hvor mange boenheter som skal kobles på, lokale forhold og om du trenger et anlegg for behandling av samlet avløpsvann, eller bare gråvann. Biovac kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer akkurat deg og ditt behov best.

Alle våre renseløsninger finnes også i større modeller slik at de kan fungere som fellesløsninger for både nabolag, grender og hyttelandsbyer. Dette kan i mange tilfeller være kostnadsbesparende løsninger både mht. installasjon og fremtidig drift av anlegget.

Les også: Tips til deg som skal etablere nytt avløp, eller utbedre eksisterende avløp.

 

 Finansiering: Vi tilbyr nå også finansiering gjennom SVEA. Svar på minutter. Gunstige rentebetingelser. Les mer...

 

 

Bestill gratis befaring her

Vlad Michael Kozlov

Salgssjef

+47 918 82 733
vlad.kozlov@biovac.no

Mariann Zimmer

Regionsansvarlig Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland

+47 966 28 108
mariann.zimmer@biovac.no

NYHET!

Vi tilbyr nå gunstig finansiering gjennom SVEA ved kjøp av renseanlegg.

Les mer

Finn lokal forhandler

Du kan også kontakte en av våre sertifiserte forhandlere direkte. Om du ikke finner en forhandler akkurat der du bor, kontakt Biovac så hjelper vi deg videre.

Små avløpsrenseanlegg ≤ 50 pe for rensing av avløpsvann fra hus og hytter. For inntil 10 boenheter (50 pe)

Store avløpsrenseanlegg > 50 pe. Både nyetableringer og rehabiliteringer. Fra 70 pe og oppover. Faller inn under kapittel 13 i Forurensningsforskriften.

Pumpestasjoner benyttes når du har behov for å flytte avløpsvann til kommunale eller private hovedledninger. Vi tilbyr også serviceavtale på våre pumpestasjoner gjennom vårt nettverk av serviceteknikere.