Biovac renseanlegg øker standarden for hytteeiere 

 20 år med Biovac 

De første minirenseanleggene fra Biovac ble lansert alt i 1982. Den norske produsenten har siden dette gjort at flere hyttebyggere har kunnet realisert sine hyttedrømmer. 

En av de som nå skal realisere sin hyttedrøm er Rune Vågsland. Det er likevel ikke det første møtet med Biovac for Rune. For dette må man 20 år tilbake i tid, da Rune og hans bror skulle bygge hus.

Jeg skulle bygge hus i et område hvor det ikke var bygget noe til da. Hustomten var ikke en gang regulert. Dette var plassen jeg ønsket å bo og for å få til det, fikk jeg hjelp av Biovac, sier en fornøyd Vågsland. Tomten til Rune ble regulert og den dag i dag står det samme Biovac-anlegget fortsatt i kjelleren til Rune, et anlegg av modellen FD10pe.

Får med ungene på hytta

Rune er nå i gang å skal realisere hyttedrømmen. Nok en gang har han funnet drømmetomten og da har et minirenseanlegg fra Biovac blitt et selvsagt valg.

Med et anlegg fra Biovac, får man en komfort andre systemer ikke kan tilby. Nå kan jeg ha vanlig vannklosett på hytta. Dette er nesten avgjørende for at man skal få med dagens barn og unge på hytta. Selv om man kanskje skulle tro at mobildekning var nok, humrer Rune.

Rune Vågsland har god erfaring innen nybygg som entreprenør, likevel er Biovac blant de første han rådfører seg med når han skal i gang med ny hytte.

Entusiastiske servicemenn 

Som kunde hos Biovac kan Rune ringe sin servicemann når som helst. Dette gjorde han senest da han hadde bestilt nytt anlegg til hytta.

Jeg valgte renseanlegget selv, og bestilte det direkte fra Biovac. Etterpå snakket jeg med den lokale servicemannen. Ut ifra de rådene han ga meg, viste det seg at Biovac hadde et annet anlegg enn det jeg først hadde valgt, som ville passe meg og mitt behov bedre. Biovac lot meg derfor endre ordren helt kostnadsfritt. - Dette er en service man ikke finner mange steder, sier en imponert Vågsland.

Gratis befaring og rådgiving for hyttebyggere

Biovac gir alle som skal i gang med ny fritidsbolig, kostnadsfri befaring. Helt uforpliktende. På befaringen foretas det en behovsanalyse basert på kommunens krav, hytteeierens behov, og de lokale forholdene. Biovac gir sammen med nærmeste forhandler også råd rundt graving, strøm og rør.

Før man graver ned et anlegg, skal det sendes en søknad om utslipp til kommunen. For å gjøre det hele enkelt for deg som kunde, kan Biovac også bistå med søkeprosessen.

Kontakt Biovac i dag – vi hjelper deg med ditt hytteavløp!

Dersom du velger riktig anlegg til rett sted, trenger du ikke bekymre deg for avløpet på mange år! Ta kontakt med oss her, så veileder vi deg i valg av avløpsanlegg.

MinirenseanleggSameie
Kun et steinkast unna Eidsvollsbygningen finner du "Biovac-kroken"

Langs en pittoresk grusvei i Eidsvoll kommune har naboer oppdaget verdien av samarbeid - også når det gjelder avløp. 

Les mer

MinirenseanleggEtterpolering
UV uten gjengroing - Robust løsning for bakteriefjerning

I mer enn 40 år har Biovac vært en ledende pioner innen avløpsteknologi, og vi har observert et økende behov for effektive og enkle etterpoleringsløsninger. Vi er nå stolte av å introdusere det nyeste tilskuddet til vårt sortiment - Biovac UV-Syklon. 

Les mer

MinirenseanleggSameieBefaring
En suksesshistorie i avløpsrensing 

I den lille bygda Vannfjord står innbyggerne overfor en utfordrende situasjon. Kommunen har pålagt alle husstander som ikke er koble til offentlig avløp, om å oppgradere sine avløpssystemer.  

Les mer

Små avløpsrenseanlegg ≤ 50 pe for rensing av avløpsvann fra hus og hytter. For inntil 10 boenheter (50 pe)

Store avløpsrenseanlegg > 50 pe. Både nyetableringer og rehabiliteringer. Fra 70 pe og oppover. Faller inn under kapittel 13 i Forurensningsforskriften.

Pumpestasjoner benyttes når du har behov for å flytte avløpsvann til kommunale eller private hovedledninger. Vi tilbyr også serviceavtale på våre pumpestasjoner gjennom vårt nettverk av serviceteknikere.