En suksesshistorie i avløpsrensing

I den lille bygda Vatnfjord står innbyggerne overfor en utfordrende situasjon. Kommunen har pålagt alle husstander som ikke er koble til offentlig avløp, om å oppgradere sine avløpssystemer.

Dette satte Karine Vatnfjord i en noe vanskelig situasjon ettersom hun har lite kunnskap om avløpsrensing. Men Karin tok saken i egne hender og begynte å utforske løsninger på internett. Det var da hun kom over hjemmesiden til Biovac.

Biovac er kjent for sine pålitelige og bærekraftige minirenseanlegg, og hjemmesiden ga henne mye informasjon om produktene og prosessen. Ettersom hun navigerte gjennom nettsiden, så hun at hun kunne bestille en gratis og uforpliktende befaring utført av en lokal sertifisert Biovac-forhandler. Hun sendte en henvendelse og fikk raskt svar fra Vatnfjord Rør & Entreprenør.

Forhandleren var imøtekommende og kunnskapsrik. Han forklarte hele prosessen for Karin og på befaringen kom de i fellesskap frem til hvilket anlegg som ville passe best, og hvor det best kunne plasseres. 

Forhandleren tilbød seg å hjelpe Karin med hele prosjektet, noe som innebar både utslippssøknad, bestilling av renseanlegg, graving, rørlegging og elektrikerarbeid. Karin, som ikke helt visste hvor hun skulle begynne, var svært takknemlig for å slippe å tenke på alt dette selv.

Både Karin og naboene hennes var imponert over hvor enkelt hele prosessen hadde gått, takket være Biovac og lokal forhandler. Karin føler seg trygg i valget av Biovac minirenseanlegg, og hun er spesielt fornøyd med at Biovac har lokale serviceteknikere som sørger jevnlig service og oppfølging så lenge anlegget vil være i drift. Nå er Vatnfjord Rør og Entreprenør i gang med å utbedre avløpet til to av Karins naboer. De så at de kunne spare noen kroner om å gå sammen om ett renseanlegg.

Verken Karine Vatnfjord, eller Vatnfjord Rør & Entreprenør eksisterer i virkeligheten, men denne historien illustrerer hvordan Biovac og våre sertifiserte forhandlere gir kundene den nødvendige støtten de trenger for å håndtere utfordrende situasjoner knyttet til avløpsrensing og miljøansvar.

Hvis du noensinne står overfor lignende utfordringer, ikke nøl med å ta kontakt med din lokale Biovac-forhandler via www.biovac.no. Biovacs sertifiserte forhandlere står klare til å veilede deg gjennom prosessen, sikre at du oppfyller alle kravene fra myndighetene, og sørge for at ditt Biovac renseanlegg vil fungere effektivt i mange år fremover. 

 

Kontakt Biovac i dag – vi hjelper deg å velge avløpsløsning

Biovac har lang erfaring i bransjen og leverer trygge produkter. Kontakt oss, så finner vi sammen en avløpsløsning som passer dine behov. 

MinirenseanleggSameie
Kun et steinkast unna Eidsvollsbygningen finner du "Biovac-kroken"

Langs en pittoresk grusvei i Eidsvoll kommune har naboer oppdaget verdien av samarbeid - også når det gjelder avløp. 

Les mer

MinirenseanleggSertifisering

Biovac - Den første i bransjen med sertifisert servicesystem og personsertifiserte serviceteknikere

Biovac feirer at vi har bestått SINTEF Certifications revisjon av vårt servicesystem. Dette gjør oss til den første i vår bransje som gjennomgår en slik omfattende evaluering. Resultatet er en anerkjennelse av vår forpliktelse til kvalitet og sikkerhet gjennom flere tiår.

Les mer

MinirenseanleggEtterpolering
UV uten gjengroing - Robust løsning for bakteriefjerning

I mer enn 40 år har Biovac vært en ledende pioner innen avløpsteknologi, og vi har observert et økende behov for effektive og enkle etterpoleringsløsninger. Vi er nå stolte av å introdusere det nyeste tilskuddet til vårt sortiment - Biovac UV-Syklon. 

Les mer