Slapp av med markedets mest generøse serviceavtale på renseanlegg

Lang tid på markedet, få bevegelige komponenter og høy pålitelighet er noen av egenskapene som gjør Biovac renseanlegg til en sikker investering. Men det er noe som forbedrer sikkerheten på renseanlegget ytterligere: Biovac Trygg.

Intervju med Anett Ingier Ottesen, Salgs- og Markedsdirektør i Biovac Environmental Technology AS

Et renseanlegg krever jevnlig vedlikehold

Å bytte ut det gamle avløpet med et nytt er det første skrittet mot et bedre miljø. For å sikre at anlegget leverer renset vann i henhold til de høye kravene år etter år, må systemet periodisk gjennomgås. Biovac renseanlegg har relativt lite bevegelige komponenter, og har derfor få ting som kan gå i stykker. Det er likevel viktig at komponentene i renseanlegget er fullstendig funksjonelle, og får riktig vedlikehold.

Biovac har siden starten i 1982 hatt kontinuerlig service på renseanleggene sine, og vet at de er pålitelige og at komponentene har lang levetid. Takket være denne kunnskapen og den kontinuerlige utviklingen av produktene, kan vi tilby en utvidet serviceavtale.

Lyst til å vite mer om produktene våre? Se hele vårt sortiment her.

Utvidet serviceavtale fjerner bekymringer

– For å øke sikkerheten til kundene våre, utviklet vi en serviceavtale med kostnadskontroll, sier Anett Ottesen, CMO i Biovac.

– Noen ganger har det vært en bekymring blant potensielle kunder at de i fremtiden vil kunne risikere høye kostnader ved utskifting av komponenter. At vi i Biovac kan fortelle deg at anleggene våre holder høy kvalitet, er ikke alltid nok. Men med den utvidede serviceavtalen er den slags bekymringer forhåpentligvis borte, forteller Anett.

Serviceavtalen er helt unik og ingen andre kan tilby det samme. I praksis betyr dette at dersom noe går i stykker etter garantiperioden, eller hvis det oppstår stopp i anlegget, dekker Biovac Trygg kostnadene.

Det du kan forvente av en seriøs leverandør

– Kombinert med en 24-timers forpliktelse til å yte service, gir Biovac Trygg total sikkerhet for våre kunder. Vi ønsker å være tydelige på hva du kan forvente av en seriøs leverandør, stadfester Anett. 

Hun utdyper videre:

– Det at Biovac har eksistert i over 40 år, med mer enn 15 000 renseanlegg i drift, betyr at vi har solid kunnskap om at anleggene er pålitelige, og at kundene våre er fornøyde. At anleggene blir godt ivaretatt skaper også en stor trygghet i kommunene som behandler utslippssøknadene, konstaterer Anett avslutningsvis.

Kontakt Biovac i dag – vi hjelper deg å velge avløpsløsning

Biovac har lang erfaring i bransjen og leverer trygge produkter. Kontakt oss her, så finner vi sammen en avløpsløsning som passer dine behov.

Kun et steinkast unna Eidsvollsbygningen finner du "Biovac-kroken"

Langs en pittoresk grusvei i Eidsvoll kommune har naboer oppdaget verdien av samarbeid - også når det gjelder avløp. 

Les mer

UV uten gjengroing - Robust løsning for bakteriefjerning

I mer enn 40 år har Biovac vært en ledende pioner innen avløpsteknologi, og vi har observert et økende behov for effektive og enkle etterpoleringsløsninger. Vi er nå stolte av å introdusere det nyeste tilskuddet til vårt sortiment - Biovac UV-Syklon. 

Les mer

En suksesshistorie i avløpsrensing 

I den lille bygda Vannfjord står innbyggerne overfor en utfordrende situasjon. Kommunen har pålagt alle husstander som ikke er koble til offentlig avløp, om å oppgradere sine avløpssystemer.  

Les mer